divendres, 6 de novembre del 2009

Marxa per Gaza lliure- comunicat Mollet



Del 27 de desembre de 2009 al 3 de gener de 2010 centenars de manifestants de més de 40 nacionalitats d’arreu del món participaran a la Marxa no-violenta que intentarà trencar el setge a Gaza i visitar escoles, hospitals, associacions, etc, amb l`objectiu d`informar i sensibilitzar el món un any després de la massacre de 1445 palestins, 420 infants, i 5300 ferits, i la destrucció de 21.000 habitatges.
Cal recordar que durant els atacs per part d`Israel, es van atacar objectius civils i que aquests fets són en procès de ser considerats com a crims de guerra i crims contra la humanitat gràcies a l`informe Goldstone, realitzat per un Comitè d´investigació de les Nacions Unides.

Com a vallesans que visitaran Gaza, disposarem de l´oportunitat d´explicar aquesta Marxa per la Llibertat per Gaza, que ens unirà a més de 40 delegacions de tot el món amb centenars de participants.

Necessitem d´un ampli suport de la societat civil catalana per tal que aquesta iniciativa pels drets humans sigui recolzada per la ciutadania.


Ajudeu-nos a alçar la veu contra la injustícia i per la Pau

Visiteu la nostra web per a més informació : Marxa per gaza lliure
Podeu enviar les vostres dades per adherir-vos al manifest de la Marxa en el seguent enllaç: marxapergazalliure@gmail.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada